x Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Finn ut mer her

Omoss

Velkommen til Moove Aviation - autorisert, spesialist smøremiddel distributør for ExxonMobil Aviation produkter over hele Europa.
Løftet vårt er enkelt: kunden først – det du trenger, når og hvor du trenger det. Hver gang.

Moove Aviation er en del av Moove Lubricants-gruppen – ExxonMobils ledende, globale smøremiddelpartner. Moove har to fabrikker: én i Rio de Janeiro, Brasil og den andre i Storbritannia. Kombinert har de kapasitet til en årlig produksjon på mer enn 2 millioner fat smøremidler og kjemiske spesialitetsprodukter.

Moove startet driften i 2008, ettersom Cosan kjøpte aksjene i ExxonMobil i Brasil, og har alltid opprettholdt kontinuerlig tilgang til formuleringer og globale tekniske fremskritt i Mobils merkevareprodukter. I 2011 utvidet selskapet virksomheten i utlandet da den kjøpte eksklusive rettigheter til Mobil-smøremidler i Paraguay, Uruguay og Bolivia. Det var på dette tidspunktet, så vel som i hjemmemarkedet, at det begynte å eksportere en del av Brasilias produksjon til de tre nabolandene.

I juli 2012 ble et nytt skritt mot internasjonalisering tatt i det europeiske og asiatiske markedet, herunder produserte og distribuerte smøremidler og kjemiske produkter i mer enn 40 land. I tillegg til smøremidler inneholder porteføljen også et bredt spekter av automotive, kjemiske spesialprodukter, for eksempel vedlikeholdsprodukter (smørefett og bremsevæsker), vinterprodukter (kjølemidler, frostvæske, avisningsvæske) og rengjørings- og bilpleieprodukter generelt. Moove er en del av Cosan-konsernet med interesser innen energi, infrastruktur og logistikk. Cosan-konsernet har hovedkontor i Brasil, og har spredt seg over det meste av Sør-Amerika.

Cosan Limited er notert på New York Stock Exchange (NYSE) siden 2007 under ticker CZZ, og er holdingselskapet som forvalter Cosans portefølje. Det kontrollerer og styrer hvert selskap i porteføljen og er ansvarlig for kapitalallokering. Dets datterselskaper, Cosan S/A (CSAN3) og Cosan Logística (RLOG3), er notert på Novo Mercado-segmentet på São Paulo-børsen (BM&FBovespa), som er utelukkende for selskaper som er forpliktet til de høyeste standarder for eierstyring og selskapsledelse i Brasil.

Register for Webinar